Academy Adventure Leader

OBS! Academy Adventure Leader 2022 i Litauen
ställs in på grund av kriget i Ukraina.

(Academy 2020 och 2021 ställdes in på grund av pandemin.)

Är du en kreativ person med många idéer?
Är du mellan 17 och 25 år?
Gillar du äventyr och outdooraktiviteter?
Drömmer du om ett eget företag?

Deltagandet kostar ingenting.
Resa till Litauen, boende i delat rum, samtliga måltider och aktiviteter ingår.
För att kunna delta behöver du bo inom området Leader Mälardalen eller Leader Nedre Dalälven.

Academy Adventure Leader genomförs på engelska. Därför behöver du både kunna ta del av information och uttrycka dig på engelska.

Akademin pågår 28 juni till 3 juli 2020. 20 deltagare och 4 ledare från Leader Mälardalen och Leader Nedre Dalälven reser tillsammans med färja från Stockholm den 27 juni. Förmiddagen den 4 juli är vi tillbaka i Sverige igen. Upplägget liknar det vi hade i Sverige sommaren 2019, med bland annat besök på företag samt olika äventyrsaktiviteter.

Academy 2019 genomfördes i Leader Mälardalen och Leader Nedre Dalälven

Academy Adventure Leader 2019 gav en unik inblick i områdets företag, föreningar och organisationer med fokus på verksamhetsutveckling och äventyr. Under en sommarvecka 2019 besökte vi företag som genom sin speciella nisch har blivit framgångsrika aktörer lokalt, nationellt och internationellt.

Deltagarna fick prova på olika inspirerande aktiviteter hos etablerade företag och lära sig metoder för verksamhetsutveckling och innovation. Kärnan i akademin var besök hos aktiva entreprenörer, föreningar och organisationer som förberett verkliga case åt deltagarna. Deltagarna fick gruppvis tillgång till bilar och körde själva runt i området, guidade av en app som tagits fram speciellt för Academy Adventure Leader.

Har du några frågor? Kontakta verksamhetsledare Mia Lundqvist!

mia@leadermalardalen.se
tel: 070-365 75 20

Academy Adventure Leader är en del av det internationella samarbetsprojektet med samma namn. Projektet är ett samarbete mellan Leader Nedre Dalälven 3 och Leader Mälardalen i Sverige, samt de tre litauiska Leaderområdena LAG Telsiai region, LAG Plunge region municipality och LAG north-west Lituania.

Samarbetsprojektet finansieras genom Landsbygdsfonden.