Academy Adventure Leader

Sommaren 2020 (v 27) genomförs Academy i Litauen

Är du en kreativ person med många idéer? Är du mellan 17 och 25 år? Gillar du äventyr och outdooraktiviteter? Drömmer du om ett eget företag?
Sök till Academy Adventure Leader!

Deltagandet kostar ingenting.
Resa till Litauen, boende i delat rum, samtliga måltider och aktiviteter ingår.
För att kunna delta behöver du bo inom området Leader Mälardalen eller Leader Nedre Dalälven.
Academy Adventure Leader genomförs på engelska.

Ansökan öppnar 1 mars 2020!
Håll ögonen öppna för mer information!

Academy 2019 genomfördes i Leader Mälardalen och Leader Nedre Dalälven

Academy Adventure Leader 2019 gav en unik inblick i områdets företag, föreningar och organisationer med fokus på verksamhetsutveckling och äventyr. Under en sommarvecka 2019 besökte vi företag som genom sin speciella nisch har blivit framgångsrika aktörer lokalt, nationellt och internationellt.

Deltagarna fick prova på olika inspirerande aktiviteter hos etablerade företag och lära sig metoder för verksamhetsutveckling och innovation. Kärnan i akademin var besök hos aktiva entreprenörer, föreningar och organisationer som förberett verkliga case åt deltagarna. Deltagarna fick gruppvis tillgång till bilar och körde själva runt i området, guidade av en app som tagits fram speciellt för Academy Adventure Leader.

Har du några frågor? Kontakta projektledare Sofia Carlfors eller verksamhetsledare Mia Lundqvist!

sofia@nedredalalven.se
tel: 072-565 75 79

mia@leadermalardalen.se
tel: 070-365 75 20

Academy Adventure Leader är en del av det internationella samarbetsprojektet med samma namn. Projektet är ett samarbete mellan Leader Nedre Dalälven 3 och Leader Mälardalen i Sverige, samt de tre litauiska Leaderområdena LAG Telsiai region, LAG Plunge region municipality och LAG north-west Lituania.

Samarbetsprojektet finansieras genom Landsbygdsfonden.